enda

Sandrew Metronome DK Video A/S

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Farsan 2010 Distributionsselskab
Ruslan 2009 Distributionsselskab
I Hate Valentines Day 2009 Distributionsselskab
9 2009 Distributionsselskab
The Marc Pease Experience 2009 Distributionsselskab
Bryllupsfotografen 2009 Distributionsselskab
The Firm 2009 Distributionsselskab
Thick As Thieves 2009 Distributionsselskab
Balls Out 2009 Distributionsselskab
Nim og den hemmelige ø 2008 Distributionsselskab
Genova 2008 Distributionsselskab
The Great Buck Howard 2008 Distributionsselskab
Two Lovers 2008 Distributionsselskab
Valentino: The Last Emperor 2008 Distributionsselskab
What Just Happened 2008 Distributionsselskab
Velkommen I Tv, De Kalder Mig Dt 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Smart People 2008 Distributionsselskab U/Spillefilm
Matador Musical 2008 Distributionsselskab
The Hottie and the Nottie 2008 Distributionsselskab
Vorherre bevares 2008 Distributionsselskab
Laban - det lille spøgelse - verdens sødeste spøgelse 2008 Distributionsselskab
Tyson 2008 Distributionsselskab
Meerkats 2008 Distributionsselskab
Joe Strummer - The Future Is Unwritten 2007 Distributionsselskab
Feel the Noise 2007 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 7 2007 Distributionsselskab
My Blueberry Nights 2007 Distributionsselskab
Laban det lille spøgelse - Nye spøgerier 2007 Distributionsselskab
The Hunting Party 2007 Distributionsselskab
Ciao Bella 2007 Distributionsselskab
The Good Night 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nina Frisk 2007 Distributionsselskab
Switch 2007 Distributionsselskab
Coachen 2007 Distributionsselskab
Leo 2007 Distributionsselskab
Son of Rambow 2007 Distributionsselskab
Morgan Pålsson - Verdensreporteren 2007 Distributionsselskab
Meet Bill 2007 Distributionsselskab
Blonde And Blonder 2007 Distributionsselskab
Mamas Boy 2007 Distributionsselskab
The Nines 2007 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 8 2007 Distributionsselskab
The Walker 2007 Distributionsselskab
Pretty Persuasion 2006 Distributionsselskab
En kultiveret rappenskralde 2006 Distributionsselskab
Kidz in da hood 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Irresistible 2006 Distributionsselskab
The Tiger Brigades 2006 Distributionsselskab
Shutter 2006 Distributionsselskab
Arsene Lupin 2006 Distributionsselskab
Lys i tusmørket 2006 Distributionsselskab
The White Planet 2006 Distributionsselskab
The Front Line 2006 Distributionsselskab
School For Scoundrels 2006 Distributionsselskab
The Contract 2006 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 5 2006 Distributionsselskab
Paris Je Taime 2006 Distributionsselskab
The Night of the White Pants 2006 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 4 2006 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 6 2006 Distributionsselskab
The Hottest State 2006 Distributionsselskab
I Do 2006 Distributionsselskab
For enhver pris 2006 Distributionsselskab
Little Red Flowers 2006 Distributionsselskab
Marylin Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School! 2005 Distributionsselskab
Kram mig 2005 Distributionsselskab
Game of Their Lives 2005 Distributionsselskab
Everything You Want 2005 Distributionsselskab
The Last Sign 2005 Distributionsselskab
Mortuary Trailer 2005 Distributionsselskab
Vindere Og Tabere 2005 Distributionsselskab
Cry Wolf 2005 Distributionsselskab
Tommys Inferno 2005 Distributionsselskab
The Notorious Bettie Page 2005 Distributionsselskab
Winter Passing 2005 Distributionsselskab
Movin Too Fast 2005 Distributionsselskab
Smile 2005 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Dying Gaul 2005 Distributionsselskab
A Little Trip To Heaven 2005 Distributionsselskab
Dave Chapelles Block Party 2005 Distributionsselskab
Down & Derby/Racing Ace 2005 Distributionsselskab
Stoned 2005 Distributionsselskab
Strangers With Candy 2005 Distributionsselskab
Leonard Cohen: Im Your Man 2005 Distributionsselskab
Storm 2005 Distributionsselskab
Chris Rock: Never Scared 2004 Distributionsselskab
Aloha Scooby Doo 2004 Distributionsselskab
Carnivale, Sæson 1 2004 Distributionsselskab
Something The Lord Made 2004 Distributionsselskab
Everyday People 2004 Distributionsselskab
Kinos Journey 3: Advarsel - farlige kurver 2004 Distributionsselskab
Appleseed 2004 Distributionsselskab
A Cinderalle Story 2004 Distributionsselskab
Funky Monkey 2004 Distributionsselskab
Kinos Journey 2 2004 Distributionsselskab
Kinos Journey 4 2004 Distributionsselskab
New York Minute 2004 Distributionsselskab
Kænguru Jack: Gdag Usa 2004 Distributionsselskab
Paranoia Agent 2004 Distributionsselskab
Tarzans eventyr i New York 2004 Distributionsselskab
Moto X Kids 2004 Distributionsselskab
Boblins 2004 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 1 2004 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 2 2004 Distributionsselskab
That 70's Show - Sæson 3 2004 Distributionsselskab
Abemanden Tarzan 2004 Distributionsselskab
C(R)Ook 2004 Distributionsselskab
Submarine 707 Revolution 2004 Distributionsselskab
Lazytown 2004 Distributionsselskab
Heights 2004 Distributionsselskab
Samurai Champloo 2004 Distributionsselskab
Cartoon Crack-Ups 2004 Distributionsselskab
The Life & Art Of Charles Chaplin 2003 Distributionsselskab
Jester Till 2003 Distributionsselskab
Menneskenes by 2003 Distributionsselskab
Code 46 2003 Distributionsselskab
The O.C. 2003 Distributionsselskab
De tre vise mænd 2003 Distributionsselskab
Chasing Liberty 2003 Distributionsselskab
Nip/Tuck Season 1 2003 Distributionsselskab
Things Behind The Sun 2003 Distributionsselskab
Grind 2003 Distributionsselskab
Kinos Journey 1 2003 Distributionsselskab
Love Don't Cost a Thing 2003 Distributionsselskab
Door to Door 2002 Distributionsselskab
The Powerpuff Girls Movie - Cast interviews (x5) 2002 Distributionsselskab
The Powerpuff Girls Movie - Dexter short - chicken scratch 2002 Distributionsselskab
The Powerpuff Girls Movie - Behind the scenes 2002 Distributionsselskab
Con Express 2002 Distributionsselskab
Drengen Med Pruttebukserne 2002 Distributionsselskab
Femme Fatale 2002 Distributionsselskab
Stolen summer 2002 Distributionsselskab
Death to Smoochy 2002 Distributionsselskab
The Salton Sea 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
Babylon 5 - The Legend Of Rangers 2002 Distributionsselskab
Monday Night Mayhem 2002 Distributionsselskab
Mary Kate & Ashley: When In Rome 2002 Distributionsselskab
Second String 2002 Distributionsselskab
Forsvundet Sporløst 2002 Distributionsselskab
The Abduction Club 2002 Distributionsselskab
Legenden om El Cid 2002 Distributionsselskab
Fishy 2002 Distributionsselskab
Osmosis Jones - Trailer #2 2001 Distributionsselskab
Lev livet 2001 Distributionsselskab
Horse Crazy 2001 Distributionsselskab
Summer Catch 2001 Distributionsselskab
A.I. kunstig intelligens 2001 Distributionsselskab
See Spot Run 2001 Distributionsselskab
Kung Fu Soccer 2001 Distributionsselskab
The Agency 2001 Distributionsselskab
Gaudi Afternoon 2001 Distributionsselskab
Det bedste fra hjulben del 1. 2000 Distributionsselskab
Arthur 2: On The Rocks 2000 Distributionsselskab
What Have I Done To Deserve This? 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Wonder Woman, Første Sæson 2000 Distributionsselskab
Brigadoon 2000 Distributionsselskab
Batman Vol. 4 2000 Distributionsselskab
Flintstones sæson 1 2000 Distributionsselskab
Det bedste fra Snurre Snup del 2. 2000 Distributionsselskab
Det bedste fra Pip & Sylvester del 1. 2000 Distributionsselskab
Superman Animated Vol. 2: Et lille stykke fortid 2000 Distributionsselskab
Beautiful Dreamer 2000 Distributionsselskab
My Dog Skip 2000 Distributionsselskab
Den bedste sommer 2000 Distributionsselskab
Mad About Mambo 2000 Distributionsselskab
Isn't She Great 2000 Distributionsselskab
The Private Lives Of Elizabeth And Essex 2000 Distributionsselskab
Cardcaptor Sakura 2000 Distributionsselskab
Flintstones 2000 Distributionsselskab
Ready To Rumble 2000 Distributionsselskab
The Sunshine Boys 2000 Distributionsselskab
Harlan County War 2000 Distributionsselskab
Best in Show 2000 Distributionsselskab
Freedom Song 2000 Distributionsselskab
Powerpuff Girls - boblende rå 2000 Distributionsselskab
House 2000 Distributionsselskab
Powerpuff Girls - Et hundeliv 2000 Distributionsselskab
The Replacements 2000 Distributionsselskab
Scorn 2000 Distributionsselskab
Bait 2000 Distributionsselskab
Ernst 2000 Distributionsselskab
Garfield 2000 Distributionsselskab
Tarzans Secret Treasure 2000 Distributionsselskab
Two Came Back 2000 Distributionsselskab
At First Sight 1999 Distributionsselskab
Lost Lover 1999 Distributionsselskab
In a Savage Land 1999 Distributionsselskab
Diamonds 1999 Distributionsselskab
Purgatory 1999 Distributionsselskab
Wild Wild West - 10 Spots 1999 Distributionsselskab
Deep Blue Sea 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det sidste opgør 1999 Distributionsselskab
The Skateboard Kid 1999 Distributionsselskab
Lost & Found 1999 Distributionsselskab
Witness Protection 1999 Distributionsselskab
Liberty Heights 1999 Distributionsselskab
Two Hands 1999 Distributionsselskab
Kill the Man 1999 Distributionsselskab
Vejen til Rukajärvi / Ambush 1999 Distributionsselskab
The Match 1999 Distributionsselskab
A Lesson Before Dying 1998 Distributionsselskab
Three Kings 1998 Distributionsselskab
Jack Bull 1998 Distributionsselskab
Stormtrooper 1998 Distributionsselskab
Vendetta 1998 Distributionsselskab
The Interview 1998 Distributionsselskab
Babylon 5 - A Call To Arms 1998 Distributionsselskab
Storm Chasers 1998 Distributionsselskab
Passion In The Dessert 1998 Distributionsselskab
Goodbye Lover 1998 Distributionsselskab
Powerpuff Girls - Disc 1, Sheep In The Big City (Pilot) 1998 Distributionsselskab
Barber Of Siberia 1998 Distributionsselskab
Scooby-Doo on Zombie Island 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Without Limits 1998 Distributionsselskab
Addams Family - er på banen igen 1998 Distributionsselskab
The Red Violin 1998 Distributionsselskab
Inherit the Wind 1998 Distributionsselskab
To Live Again 1998 Distributionsselskab
Air Bud - Golden Reciver 1998 Distributionsselskab
Mette Mus 2 - Frederik redder tornedalen 1998 Distributionsselskab
You´Ve Got Mail - Comparative Scenes 1998 Distributionsselskab
A Bright Shining Lie 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det magiske sværd 1998 Distributionsselskab
Woo 1998 Distributionsselskab
Home Fries 1998 Distributionsselskab
Mette Mus hemmelige verden 1998 Distributionsselskab
The Corruptor 1998 Distributionsselskab
Spriggan - The Movie 1998 Distributionsselskab
Hairshirt / Too Smooth 1998 Distributionsselskab
Mission til Mir 1997 Distributionsselskab
Rough Riders Night 2 1997 Distributionsselskab
Rough Riders Night 1 1997 Distributionsselskab
The Jerry Show 1997 Distributionsselskab
In To My Heart 1997 Distributionsselskab
The Doom Generation 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Babylon 5 - River Of Souls 1994 Distributionsselskab
Babylon 5 - In The Beginning 1994 Distributionsselskab
Darkside Blues 1994 Distributionsselskab
Lotte fra ballademagergaden 1992 Distributionsselskab
Repossessed 1990 Distributionsselskab
The Secret of Blue Water 1989 Distributionsselskab
Peter & Petra 1989 Distributionsselskab
Lupin 3: Fuma Conspiracy 1987 Distributionsselskab
Emerald Forest 1985 Distributionsselskab
Catholic Boys 1985 Distributionsselskab
Lupin 3: Babylons guld 1985 Distributionsselskab
Watership down 1979 Distributionsselskab
Orca The Killer Whale 1977 Distributionsselskab
The Exorcist (2000 Re-Release) Tv Spot - Scariet Ever 1973 Distributionsselskab
The Lion in the Winter 1968 Distributionsselskab
Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas 1966 Distributionsselskab
Horton Hears A Who 1966 Distributionsselskab
Anna Karenina Trailer 1935 Distributionsselskab
Oliver Stone's America Distributionsselskab
Scooby-Doo And The Alien Invaders Distributionsselskab
Scooby-Doo's Original Mystery Distributionsselskab
Det sidste opgør Distributionsselskab
Purgatory Distributionsselskab
Inherit the Wind Distributionsselskab
Den sorte hingst Distributionsselskab
Venner sæson 4 Distributionsselskab
The Corruptor Distributionsselskab
Gnavne gamle mænd 2 Distributionsselskab
Scooby-Doo and the Cyber Chase Distributionsselskab
The Matrix Revisited Distributionsselskab
Scooby-Doo: Classic Creep Capers Distributionsselskab
Fire Down Below Distributionsselskab
Scooby-Doo and the Ghoul School Distributionsselskab
Scooby Doo and the Reluctant Werewolf Distributionsselskab
The Second Front Distributionsselskab
Moto X Kids Distributionsselskab
Bruce Lee: A Warrior's Journey Distributionsselskab
The Eliminator Distributionsselskab
Byens lys Distributionsselskab
V - The Mini Series - Behind the Scenes Distributionsselskab
Anchors Aweigh - Tom & Jerry - Except from Tom & Jerry Distributionsselskab
Get Carter (2000) Distributionsselskab
Pokemon - Mewtwo Vender Tilbage Distributionsselskab
C(r)ook Distributionsselskab
The Fugitive Distributionsselskab
The Last Sign Distributionsselskab
A Cinderella Story Distributionsselskab
Seven Swords Distributionsselskab
The Aristocrats Distributionsselskab
Detonator Distributionsselskab
First Descent Distributionsselskab
The Game of their Lives Distributionsselskab
11:11 Distributionsselskab
Marilyn Hotchkiss Ballroom Dancing and Charm School Distributionsselskab
The Interview Distributionsselskab
Liberty Heights Distributionsselskab
Allerkæreste søster Distributionsselskab
Sour Grapes Distributionsselskab
The Fantasticks Distributionsselskab
Kitte Kry Distributionsselskab
Springe højst Distributionsselskab
Der er ingen røvere i denne skov Distributionsselskab
Guldpigen Distributionsselskab
Godnat, Hr. Landstryger Distributionsselskab
Chance of a Lifetime Distributionsselskab
Noget levende til Lamme-Karl Distributionsselskab
Pelle flytter til komfusenbo Distributionsselskab
The Wizard Of Oz - Ultimate Oz Distributionsselskab
Wrongfully Accused Distributionsselskab
Players Club Distributionsselskab
Table For One Distributionsselskab
Breakfast Of Champions Distributionsselskab
Butcher Boy Distributionsselskab
Blade Squad Distributionsselskab
Witness Protection Distributionsselskab
Into the Arms of Strangers Distributionsselskab
The Match Distributionsselskab
Batman of the future: Return of the Joker Distributionsselskab
The Replacements Distributionsselskab
The Exorcist (2000 Re-Release) Distributionsselskab
The Fugitive: The Chase Contiues Distributionsselskab
Showdown in Little Tokyo Distributionsselskab
Bait Distributionsselskab
Best in Show Distributionsselskab
Pure Lethal (absolut dødbringende) Distributionsselskab
My Dog Skip Distributionsselskab
The Giant - Hollywood Premiere 2 Distributionsselskab
See Spot Run Distributionsselskab
Rolling Stones: Bridges To Babylon Distributionsselskab
Diabolique Distributionsselskab
Fires of Kuwait - Documentary Distributionsselskab
The In Crowd Distributionsselskab
Venner Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.