enda

Silver Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Nice Guys 2016 Producent U/Spillefilm
Project X 2012 Producent U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Producent U/Spillefilm
The Brave One 2007 Producent U/Spillefilm
Veronica Mars - The Complete Third Season 2006 Producent
Veronica Mars - The Complete Second Season 2005 Producent
V for Vendetta 2005 Producent U/Spillefilm
Veronica Mars - The Complete First Season 2004 Producent
Cradle 2 the Grave 2003 Producent U/Spillefilm
Exit Wounds - skudhuller 2001 Producent U/Spillefilm
Romeo Must Die 2000 Producent U/Spillefilm
Dødbringende våben 4 1998 Producent U/Spillefilm
Midnat i det gode og ondes have 1997 Producent U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Producent U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Producent U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Producent U/Spillefilm
Richie Rich - Verdens rigeste dreng 1994 Producent U/Spillefilm
Demolition Man 1993 Producent U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Producent U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Producent U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Producent U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Producent U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Producent U/Spillefilm
Commando 1985 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.