enda

Snowglobe ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mitra 2021 Koproducent U/Spillefilm
Miss Viborg 2021 Producent DK/Spillefilm
Human Factors 2021 Producent U/Spillefilm
Lille sommerfugl 2020 Producent DK/Spillefilm
Kød & blod 2020 Producent DK/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Producent DK/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Koproducent U/Spillefilm
Western Arabs 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Petra 2018 Koproducent U/Spillefilm
Trækfugle 2018 Koproducent U/Spillefilm
Lifeboat 2018 Producent DK/Spillefilm
Brakland 2018 Producent DK/Spillefilm
Thelma 2017 Koproducent U/Spillefilm
The Untamed 2016 Koproducent U/Spillefilm
Godless 2016 Koproducent U/Spillefilm
Alma 2009 Producent U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.