enda

Story AB

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den sommer 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kapitel 11 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
De sorte pantere 1967-1975 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Pixadores 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Sharaf 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Love during Wartime 2010 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ken-Allen og friheden 2007 Produktionsselskab U/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 Malmö Nordisk Panorama 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Grand Prix 2018 Seoul, EBS International Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best International Film 2018 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Docsbarcelona 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Documentary Academy Award 2018 Warszawa, Against Gravity 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
SOS-Kinderdörfer weltweit prize 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
VIKTOR Main Competition International Doc 2018 München Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Best Documentary Award 2018 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
McBaine lange dokumentarfilm pris 2018 San Francisco Int. Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
2nd Prize for Best Documentary 2018 Hong Kong International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Golden Alexander Award 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
FIPRESCI Award best documentary 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Det Græske Parlaments Humanistiske Pris 2018 Thessaloniki Documentary Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
Dragon Award Best Nordic Documentary 2018 Göteborg International Film Festival 2018 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
IDFA First Apparance Award 2017 Amsterdam, IDFA 2017 Olegs krig - en barndom i krigens skygge
REEL TALENT AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Moon Rider
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.