enda

Studio Ghibli

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Minder fra i går 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Når vinden rejser sig 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fortællingen om Prinsesse Kaguya 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oppe på Valmuebakken 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arriettys hemmelige verden 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Porco rosso 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ponyo på klippen ved havet 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legenden om Jordhavet 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det levende slot 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mine naboer Yamadaerne 1999 Produktionsselskab
Prinsesse Mononoke 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min nabo Totoro 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Laputa: Slottet i himlen 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nausicaä - fra vindenes dal 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.