enda

Subotica Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tasting Menu 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
En heldig næse 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.