enda

Svend Aage Lorentz

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tivoli - mit Tivoli 1988 Producent DK/Dokumentarfilm
Tøj 1975 Producent DK/Dokumentarfilm
30'erne på dansk film 1975 Producent DK/Dokumentarfilm
Den indre forurening tre gange daglig 1972 Producent DK/Dokumentarfilm
Kalembe Lembe 1972 Producent DK/Dokumentarfilm
Prøv lykken 1970 Producent DK/Kort fiktion
Giv mig et kys 1969 Producent DK/Eksperimentalfilm
Pinsesol 1969 Producent DK/Dokumentarfilm
Snemanden 1968 Producent DK/Kort fiktion
Dansk Film - Sådan set 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Her er Kuwait 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Portræt af P.V. Glob 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Dilmun 1967 Producent DK/Dokumentarfilm
Congo 1966 1966 Producent DK/Dokumentarfilm
Det nye Iran 1965 Producent DK/Dokumentarfilm
Røde Kors - over alle grænser 1964 Producent DK/Dokumentarfilm
Arbejdsplads Syrien 1964 Producent DK/Dokumentarfilm
Ta' chancen 1963 Producent DK/Dokumentarfilm
Olie til Danmark 1959 Producent DK/Dokumentarfilm
Giro 9 kalder 1958 Producent DK/Dokumentarfilm
Over alle grænser 1958 Producent DK/Spillefilm
Danmark hjælper Ungarn 1957 Producent DK/Dokumentarfilm
Himlen er blå 1954 Producent DK/Spillefilm
Svineheld 1952 Producent DK/Dokumentarfilm
Ikke film, men virkelighed 1952 Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.