enda

Tju-Bang Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Spillets regler 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gaven 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
...og det var Danmark 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Produktionsselskab Tv-serie
Too young to die 2007 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
En dans på roser 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mechanical Love 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ringen - En film om Kasper Bech Holten 2006 Produktionsselskab
Beg, Borrow and Steel 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Otium 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ringen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Beths dagbog 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Freeway 2005 Produktionsselskab
Under stjernerne 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Freeway 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Magten over kærligheden 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Når krigen slutter 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Omveje til frihed 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trapper 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ansvar 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Audience Prize 2008 Warszawa, Against Gravity 2008 Mechanical Love
Juryens hædrende omtale 2007 Edinburgh International Film Festival 2007 The Monastery
FIPRESCI Award best documentary 2007 Sydney Film Festival 2007 The Monastery
Millenium Award, bedste film 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
The Kino magazine Award 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 The Monastery
Grand Jury Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Charles E. Guggenheim Emerging Artist Award 2007 Durham, Full Frame 2007 The Monastery
Hædrende Omtale 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 The Monastery
Joris Ivens Pris 2006 Amsterdam, IDFA 2006 The Monastery
GuldDok Bedste Fotograf 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
GuldDok Bedste Klip 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
GuldDok Bedste Korte Dok 2006 CPH:DOX 2006 Beths dagbog
Speciel Mention 2006 CPH:DOX 2006 The Monastery
Hædrende Omtale 2006 Aarhus, Nordisk Panorama 2006 Beths dagbog
Bedste dokumentarfilm 2005 Sevilla Festival de Cine 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.