enda

Tju-Bang Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Spillets regler 2008 Production company DK/Spillefilm
Gaven 2008 Production company DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Production company DK/Dokumentarfilm
...og det var Danmark 2008 Production company DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Production company Tv-serie
Too young to die 2007 Production company DK/Eksperimentalfilm
En dans på roser 2007 Production company DK/Kort fiktion
Mechanical love 2007 Production company DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Production company DK/Kort fiktion
Retshjælpen 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Beths dagbog 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Production company DK/Kort fiktion
Ringen 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Otium 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Beg, Borrow and Steel 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Ringen - En film om Kasper Bech Holten 2006 Production company
Freeway 2005 Production company
Under stjernerne 2005 Production company DK/Dokumentarfilm
Freeway 2005 Production company DK/Dokumentarfilm
Magten over kærligheden 2004 Production company DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Production company DK/Dokumentarfilm
Når krigen slutter 2003 Production company DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Production company DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Production company DK/Kort fiktion
Omveje til frihed 2001 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix for Best Short Film 2008 Taipei Taiwan Int. Documentary Film Festival 2008 Alt er relativt
Best Nordic Short Film 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Ung mand falder
Audience Prize 2008 Warszawa, Against Gravity 2008 Mechanical love
Outstanding Achievement International Feature 2008 Cinema Eye Honors 2008 Monastery
Bodil, Bedste dokumentarfilm 2008 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2008 Monastery
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation 2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Ung mand falder
Bedste dokumentarfilm 2007 Aarhus Filmfestival 2007 Monastery
Juryens hædrende omtale 2007 Edinburgh International Film Festival 2007 Monastery
FIPRESCI Award best documentary 2007 Sydney Film Festival 2007 Monastery
Canvas Pris 2007 Leuven Short Film Festival Docville documentary festival 2007 Monastery
Millenium Award, bedste film 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 Monastery
The Kino magazine Award 2007 Warszawa, Against Gravity 2007 Monastery
Grand Jury Award 2007 Durham, Full Frame 2007 Monastery
Charles E. Guggenheim Emerging Artist Award 2007 Durham, Full Frame 2007 Monastery
Grand Prix 2007 Chicago International Documentary Festival 2007 Monastery
Hædrende Omtale 2007 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2007 Monastery
Joris Ivens Pris 2006 Amsterdam, IDFA 2006 Monastery
GuldDok Bedste Fotograf 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
GuldDok Bedste Klip 2006 CPH:DOX 2006 Freeway
GuldDok Bedste Korte Dok 2006 CPH:DOX 2006 Beths dagbog
Speciel Mention 2006 CPH:DOX 2006 Monastery
Hædrende Omtale 2006 Aarhus, Nordisk Panorama 2006 Beths dagbog
Bedste dokumentarfilm 2005 Sevilla Festival de Cine 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
FIPA d'Or for bedste dokumentarfilm 2005 Paris Festival de Programmes Audiovisuels. FIPA 2005 Min morfars morder - en film om tilgivelse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.