enda

Touchstone Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Real steel 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Last Song 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
You again 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Confessions of a Shopaholic 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Proposal 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Surrogates 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
When In Rome 2009 Produktionsselskab
Step Up 2 the Streets 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Game Plan 2007 Produktionsselskab
Kyle Xy Sæson 1 2007 Produktionsselskab
De vilde svin 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Step Up 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Guardian 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flightplan 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Greys hvide verden - Sæson 1 2005 Produktionsselskab
Kinky Boots 2005 Produktionsselskab
Shopgirl 2005 Produktionsselskab
Commander In Chief Season 1 2005 Produktionsselskab
The Village 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hidalgo 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ladder 49 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. 3000 2004 Produktionsselskab
The Ladykillers 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Last Shot 2004 Produktionsselskab
Lost 2004 Produktionsselskab
Kong Arthur 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Calendar Girls 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pirates Of The Caribbean The Lost Disc 2003 Produktionsselskab
The Alamo 2003 Produktionsselskab
Et hus i Toscana 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Veronica Guerin 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Recruit 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Open Range 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Signs 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sweet Home Alabama 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frank Mcklusky, C.I. 2002 Produktionsselskab
Bad Company 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ultimate X 2002 Produktionsselskab
25th Hour 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
High Heels and Low Lifes 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anne Frank 2001 Produktionsselskab
Crazy/ Beautiful 2001 Produktionsselskab
Bubble Boy 2001 Produktionsselskab
New Port South 2001 Produktionsselskab
Sorority Boys 2001 Produktionsselskab
High Fidelity 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coyote Ugly 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
60 sekunder 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coyote Ugly Directors Cut 2000 Produktionsselskab
Mumford 1999 Produktionsselskab
The Hurricane 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Produktionsselskab, Distributionsselskab U/Spillefilm
Er du til noget? 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens skygger 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Insider 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den 13. kriger 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Instinct 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Other Sister 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
10 Things I Hate About You 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Civil Action 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The waterboy 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jane Austen's mafia! 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
What Dreams May Come 1998 Produktionsselskab
6 dage, 7 nætter 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Max Q 1998 Produktionsselskab
Krippendorf's Tribe 1998 Produktionsselskab
Kundun 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Holy Man 1998 Produktionsselskab
Armageddon 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Farligere end politiet tillader 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Con Air 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Face/Off 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Starship troopers 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Last dance 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livets små mirakler 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mad love 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dengang i juli 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
I love trouble 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bossen 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
When a man loves a woman 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Nightmare Before Christmas 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tina - What's love got to do with it 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Boyfriend's Back 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flere øjne i natten 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halløj i klostret 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi lever 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kaptajn Ron 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brudens far 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sort uheld 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
The doctor 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oscar - fingrene væk fra min datter 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Green card 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pretty Woman Director's Cut 1990 Produktionsselskab
Tre mand og en lille dame 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dick Tracy 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stella 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
New York Stories 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Turner & hund 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blaze 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tre år i helvede 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
En god mor 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cocktail 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Død ved ankomsten 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Friends 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enormt heldigt 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
En vild nat i byen 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det handler om penge 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bare én gang til 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Time busters 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Panter Tanter 1985 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.