enda

TV3

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Distributionsselskab Tv-serie
Hånd i hånd 2018 Distributionsselskab Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Distributionsselskab Tv-serie
2900 Happiness 2007 Distributionsselskab Tv-serie
Nynne 2006 Distributionsselskab Tv-serie
D-Dag 2001 Produktionsselskab Tv-film
Skjulte spor 2000 Distributionsselskab Tv-serie
Hvide løgne 1998 Distributionsselskab Tv-serie
Kaos i opgangen 1997 Distributionsselskab Tv-serie
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.