enda

Udenrigsministeriets Pressebureau

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Monarki og demokrati 1976 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Havet ved Grønland 1972 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Storby i støbeske 1963 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hest på sommerferie 1962 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et par ord om Danmark 1962 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Med kongeparret i Thailand 1962 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Her er mit hjem 1956 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et nyt Grønland 1954 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jag dem... 1954 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stockholm 1952 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Danmark 1951 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvide sejl 1951 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Storstrømsbroen 1950 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danmark 1948 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Health for Denmark 1947 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Landsbykirken 1947 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Denmark Grows Up 1947 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
De gamle 1947 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
People's Holiday 1947 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen 1942 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets Grønlandsrejse 1921 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.