enda

Upfront Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Slette omstændigheder 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tantedrengen 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pockets of resistance 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gonathistorier fra ondskabens akse 2011 Produktionsselskab
Mission kvindehandel 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
5 fortællinger om en far 2010 Produktionsselskab
5 fortællinger om en far 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hïstorisk Document 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Bogota forvandling 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Dokumentar 2011 Beijing International Film Festival 2011 Drømme i København
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.