enda

V. Richter

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
København ved Vintertid 1944 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Redskabsøvelser for piger 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorledes en Mursten bliver til 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Spædbarnets Bevægelser 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et Andelsmejeri 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Venstre-Filmen 1937 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Behændighedsøvelser i Skolen 1937 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kødbyen 1936 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.