enda

Village Roadshow Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Winter's Tale 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Yes Man 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beerfest (Unrated) 2006 Produktionsselskab
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Dukes of Hazzard 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Catwoman 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Torque - hævn på to hjul 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
En smag af livet 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mystic River 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eight Legged Freaks - Kæmpeedderkopperne angriber 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Analyze That 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Exit Wounds - skudhuller 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Evil woman 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Training Day 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gossip 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Space Cowboys 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Matrix 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Three Kings 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Practical magic 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paradise Road 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lightning Jack 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
For ung til kærlighed 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.