enda

Walt Disney Company

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Alice i Eventyrland: Bag spejlet 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Wars Rebels Sæson 2 2016 Produktionsselskab
Peter og dragen 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Find Dory 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Doctor Strange 2016 Distributionsselskab U/Spillefilm
Løvernes garde: Brøler igen 2015 Produktionsselskab
Biler - Kortfilm fra kølerkildekøbing 2015 Produktionsselskab
Prinsesse Sofia: En royal samling 2015 Produktionsselskab
Kaptajn Jake og piraterne på ønskeøen - Den store erobring af ønskehavet 2015 Produktionsselskab
Sofia den første: Det hemmelige bibliotek 2015 Produktionsselskab
Violetta: I biografen 2014 Produktionsselskab
Handy Manny - Mannys store løb 2010 Produktionsselskab
Handy Manny: Manny og kæledyrene 2010 Produktionsselskab
Handy Mannys motorcykel-eventyr 2010 Produktionsselskab
Mickey Mouse - Et godt grin 2010 Produktionsselskab
Ugly Betty Sæson 4 2009 Produktionsselskab
Desperate Housewives Sæson 6 2009 Produktionsselskab
Greys hvide verden - Sæson 6 2009 Produktionsselskab
Muppets Studio Dc Almost Live 2008 Produktionsselskab
Air Buddies 2006 Produktionsselskab
Brothers & Sisters - Sæson 1 2006 Produktionsselskab
Power Rangers Serier 2004 Produktionsselskab
Silly Symphonies 2003 Produktionsselskab
The Cheetah Girls 2003 Produktionsselskab
Atlantis: Milo vender tilbage 2002 Produktionsselskab
Inspector Gadget 2 2002 Produktionsselskab
Lady og Vagabonden II 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Peter Plys - Historier fra hjertet 2001 Produktionsselskab
Mickeys magiske jul 2001 Produktionsselskab
Peter Plys Går På Opdagelse 1999 Produktionsselskab
Peter Plys Og Den Store Overraskelse 1999 Produktionsselskab
Peter Plys - Det Store Honningrøveri 1998 Produktionsselskab
Jafar vender tilbage 1994 Produktionsselskab
Hokus pokus 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Af banen 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fjernt fra verden 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skat, barnet er forstørret 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halløj i rutchebanen 1990 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Oliver & Co. 1988 Produktionsselskab
The Muppet Show Season 2 1975 Produktionsselskab
One Magic Christmas 1975 Produktionsselskab
Afrikas løve 1955 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Mickey Mouse In Living Color 1935 Produktionsselskab
Frikvarter - Kampen om sommerferien Produktionsselskab
Walt Disneys Jule Favoritter Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.