enda

WG Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Push 2019 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
The Man Who Saved the World 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Big Boys Gone Bananas 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bananas! 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Final image 2009 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Gå på vandet 2000 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.