enda

Wil Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lille Allan - Den menneskelige antenne 2022 I samarbejde med DK/Spillefilm
Hugo og Holger 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Digital Romance 2016 Producent DK/Kort fiktion
Tre tosser 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Produktionsselskab Tv-serie
Orla Frøsnapper 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.