enda

YLE TV1

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Blot et åndedrag 2013 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
I lossens time 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
American Vagabond 2013 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Big Boys Gone Bananas 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Den forunderlige kvanteverden 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Penge, magt og den amerikanske drøm 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Kampen om jorden 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Velkommen til verden 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
The passenger 2011 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Med støtte fra U/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Blod i mobilen 2010 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Specialisterne 2009 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 I samarbejde med DK/Spillefilm
Where is Musette? 1991 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Heta fra Niskavuori 1987 I samarbejde med Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Special Mention 2013 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013 Mit Afghanistan
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.