enda

ZDF

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Produktionsselskab Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Produktionsselskab Tv-serie
The Square 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under sandet 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
I am Here 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Velkommen til verden 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Legenden om Enyo 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Falkehjerte 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Im Laboratorium des Doktor von Trier: Zurück zur Magie des Kinos 1998 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Nico Icon 1995 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Calendar 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cobra Verde 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Juliana 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dræb dragen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anita - Tõnze des Lasters 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pingu I 1986 Produktionsselskab
Mænd 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Magt og ære 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
De grønne myrer 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ediths dagbog 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tingenes tilstand 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Båden er fuld 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fitzcarraldo 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hungerår 1980 Produktionsselskab Tv-film
Bolwieser 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gåden om Kasper Hauser 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2016 Los Angeles, AFI Int. Festival 2016 Under sandet
Best Actor 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
Best Music 2016 Beijing International Film Festival 2016 Under sandet
SIGNIS Jury Award 2016 Hong Kong International Film Festival 2016 Under sandet
Publikumspris 2016 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2016 Under sandet
Dragon Award Best Nordic Film 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Scandinavian Locations Award 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Under sandet
Warsteiner Audience Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
MovieZone Award 2016 Rotterdam, International Film Festival 2016 Under sandet
Best Actor 2015 Tokyo International Film Festival 2015 Under sandet
Børnejuryens 2. Pris, Spillefilm 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
p 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Falkehjerte
Silver Gryphon Pris, Bedste Film 1999 Giffoni Film Festival 1999 Falkehjerte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.