enda

Zentropa

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Wolf and Sheep 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En vred mand 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The swedish Theory of Love 2015 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ung mands dans 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Secret Society of Fine Arts 2012 Distributionsselskab DK/Spillefilm
På bunden 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det sorte får 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fjorten år og to nætter 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Berik 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Klovn - the Movie 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Busker 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Storvask 2010 Distributionsselskab Tv-serie
Velsignelsen 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Råzone 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Levende mirakler 2004 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Løvinden 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Omfavn mig måne 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tillsammans 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tranceformer 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Close Up 97 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den attende 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Movie Days 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
ART CINEMA AWARD of CICAE 2016 Cannes, Festival de 2016 Wolf and Sheep
Gutbuster Comedy Feature "Best Film" 2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Gutbuster Comedy Feature "Best Screenplay" 2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Best Feature Cheval Noir 2011 Montreal Fantasia Int Film Festival 2011 Klovn - the Movie
New Voices New Visions Award 2011 Palm Springs International Film Festival 2011 Smukke mennesker
Nomineret til European Film Awards 2010 Ghent Flanders Int. Film Festival 2010 Berik
Best Short Fiction 2010 Ghent Flanders Int. Film Festival 2010 Berik
Special Mention 2010 San Sebastian International Film Festival 2010 Smukke mennesker
Grand Prix de la Semaine de la Critique 2010 Semaine de la Critique, Cannes 2010 Berik
Best Actress 2009 Valladolid International Film Festival 2009 Lille soldat
Bedste Fotografering 2009 Valladolid International Film Festival 2009 Lille soldat
2. bedste film 2009 Valladolid International Film Festival 2009 Lille soldat
Special Mention 2009 Valladolid International Film Festival 2009 Lille soldat
Bedste kvindelige skuespiller 2009 Cannes, Festival de 2009 Antichrist
Økumeniske pris 2009 Berlinale 2009 Lille soldat
FIPRESCI Jury Prize 2009 Göteborg International Film Festival 2009 Velsignelsen
Den Svenske Kirkes Filmpris 2009 Göteborg International Film Festival 2009 Velsignelsen
Bedste Manus 2008 Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2008 Den du frygter
Bedste skuespiller 2008 Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 2008 Den du frygter
Grand Prix 2008 Warsaw International Film Festival 2008 Gå med fred Jamil
Bedste Instruktør 2008 Transilvania International Film Festival 2008 Gå med fred Jamil
FIPRESCI AWARD 2008 Göteborg International Film Festival 2008 Gå med fred Jamil
Den Svenske Kirkes Filmpris 2008 Göteborg International Film Festival 2008 Gå med fred Jamil
VPRO Tiger Pris 2008 Rotterdam, International Film Festival 2008 Gå med fred Jamil
2nd Prize for Best Featurefilm 2007 Chicago Int. Children's Film Festival 2007 De fortabte sjæles ø
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.