enda

Zentropa Entertainments3

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Darling 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Prop & Berta 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
FIPRESCI Pris 2005 Zagreb Motovun Film Festival 2005 Dag og nat
Silver Hugo 2004 Chicago International Film Festival 2004 Dag og nat
Voksenjuryens 2. Pris, Animation 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Børnejuryens 2. Pris 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.