enda

Zentropa Entertainments3

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Druk 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Producent DK/Spillefilm
Darling 2017 Producent DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Producent DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Producent DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Producent DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Producent DK/Spillefilm
Prop & Berta 2001 Producent DK/Spillefilm
Smagen af sult – VR Producent Interaktive projekter

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Foreign Language Film Nomination 2021 Golden Globes 2021 Druk
Publikumspris: Bedste nordiske film 2021 Göteborg International Film Festival 2021 Druk
Audience Award 2020 London Film Festival 2020 Druk
Bedste Mandlige Skuespiller 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Feroz Zinemaldia - Pressens pris - Bedste Film 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Signis Award - Catholic Film Organization 2020 San Sebastian International Film Festival 2020 Druk
Prix des Cinemas Art et Essai 2020 Cannes, Festival de 2020 Druk
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
FIPRESCI Pris 2005 Zagreb Motovun Film Festival 2005 Dag og nat
Silver Hugo 2004 Chicago International Film Festival 2004 Dag og nat
Voksenjuryens 2. Pris, Animation 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Børnejuryens 2. Pris 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.