enda

Zentropa Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Sunken Convent 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Palma 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Alting 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Les amours perdues 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Karim 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Funny Games II 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klovn - the Movie 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lars og Peter 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forbrug dig selv 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
My Black Little Heart 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Produktionsselskab Tv-serie
Att: Kasimir 2008 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kaffepausen 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Papa 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Heart Medicine 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kolonien 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
All About Anna 2005 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Next Door 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dogumentary: Get a Life 2004 Produktionsselskab
Dogumentary: United States of Afghaninstan 2004 Produktionsselskab
Helgoland 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zacharias Carl Borg 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Don's Plum 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Geography of Fear 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved verdens ende 2000 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ved Verdens Ende 2000 Produktionsselskab
Store Klaus og lille Lars 1999 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Ved Stillebækken 1999 Produktionsselskab Tv-serie
Din for altid 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den lille ridder 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pizza King 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Færøerne på cykel ! 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
If I Give You My Humbleness 1998 Produktionsselskab
Island på cykel! 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Grønland på cykel! 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glaspusterens børn 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den blå munk 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Afmagt 1998 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ossos 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hobby mani - noget med fjer på 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stjålne blikke 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Klatten med de seje træer 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Gutbuster Comedy Feature "Best Film" 2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Gutbuster Comedy Feature "Best Screenplay" 2011 Austin Fantastic Fest 2011 Klovn - the Movie
Best Feature Cheval Noir 2011 Montreal Fantasia Int Film Festival 2011 Klovn - the Movie
Special Prize of The Jury 2010 Dubai International Film Festival 2010 Fra Haifa til Nørrebro
Peoples Choice Award 2010 Dubai International Film Festival 2010 Fra Haifa til Nørrebro
Bedste Kort Dokumentar Film 2001 Melbourne Film Festival 2001 Helgoland
CDT Telecom Pris 2000 Stuttgart International Animation Film Festival 2000 H.C. Andersen og den skæve skygge
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.