Sebastian Jessen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Herrens veje 1 2017 Emil Tv-serie
Mens vi lever 2017 Kristian DK/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Stemme U/Spillefilm
Den fremmede 2015 Tommy DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Morten Tv-serie
Heartless 2 2015 Sebastian Nielsen Tv-serie
Heartless 1 2014 Sebastian Tv-serie
Insekt 2014 Steffen DK/Kort fiktion
Sammen hver for sig 2013 Hjalmer DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Kenny DK/Kort fiktion
Sover Dolly på ryggen? 2012 Ungt par DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Patrick DK/Spillefilm
Dreng 2011 Christian DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Maler Tv-serie
Historietimen 2. sæson 2011 Medvirkende Tv-serie
Borgen 2 2011 Mikkel Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Jonas DK/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Stemme U/Spillefilm
Dagen efter 2009 Andreas DK/Kort fiktion
Star Wars: The clone wars 2008 Stemme U/Spillefilm
Album 2008 Lars Rolsted, 1980 Tv-serie
Rich Kids 2007 Simon DK/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Stemme U/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Thorleif Adelson Tv-serie
Supervoksen 2006 Stefan DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Stemme U/Spillefilm
Desmonds æbletræ 2004 Stemme U/Kort fiktion
Thunderbirds 2004 Stemme U/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Brian DK/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Stemme U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Stemme U/Spillefilm
Bertram & co 2002 Oscar DK/Spillefilm
Ras og Kathy 2002 Ras Tv-serie
Kærlighed ved første hik 2001 Brian DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Brian DK/Spillefilm
Skuespiller 2001 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Kenneth DK/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Stemme U/Spillefilm
Chihiro og heksene 2001 Stemme U/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Stemme DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Mick DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Christian DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Emil, Michaels søn Tv-serie
Falkehjerte 1999 Nabobarn DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Stemme U/Spillefilm
Albert 1998 Egon DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412