Malene Flindt Pedersen

/F. 1966

Producer. Født 1. september 1966 i London. Uddannet på Den Danske Filmskoles producerlinje, 1991-1995. Ejer og producer i dokumentarfilmselskabet Hansen & Pedersen Film og Fjernsyn, grundlagt i 1997 af Flindt Pedersen og instruktør Anders Riis-Hansen. Var i perioden 2006-2012 udviklingschef for kort- og dokumentarfilm på Det Danske Filminstitut. Flindt Pedersen har været producer på en lang række kortfilm, dokumentarfilm samt dokumentarserier siden karrierens start i 1995, blandt andet på prisvindende titler som "Så meget godt i vente" af Phie Ambo (2014) og "Naturens uorden" (2015) af Christian Sønderby Jepsen.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
...Når du kigger væk 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
De åndssvages historie 2015 Producer Tv-dokumentar
Så meget godt i vente 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
En familie i krig 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
De besatte 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Vollsmose 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
You can't eat fishing 1999 Produktion DK/Kort fiktion
Sort Hjerte 1995 Producer DK/Kort fiktion
Sort sjæl 1994 Producer DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Internationale Dokumentar Film 2016 München Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Internationale pris for lange dokumentarfilm 2016 Warszawa, Against Gravity 2016 Naturens uorden
Grand Prix 2016 Seoul, EBS International Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Senior Jury prisen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden
Hovedprisen i Let Them Be Normal Sektionen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden
Grand Prix 2015 Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 2015 Så meget godt i vente
Nicholas School Environmental Award:
Phie Ambo
2015 Durham, Full Frame 2015 Så meget godt i vente
Grand Prix 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 De besatte
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Reykjavik Film Festival 28-09-2017 ...Når du kigger væk
Sheffield Doc/Fest 09-06-2017 ...Når du kigger væk
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 27-04-2017 ...Når du kigger væk
CPH:DOX 16-03-2017 ...Når du kigger væk
Budapest Documentary Film Festival 24-09-2016 Naturens uorden
Seoul, EBS International Documentary Festival 21-08-2016 Naturens uorden
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Naturens uorden
München Documentary Festival 05-05-2016 Naturens uorden
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 28-04-2016 Naturens uorden
Zagreb, Festival Of Tolerance 12-04-2016 Naturens uorden
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Naturens uorden
Oslo EuroDoc Film Festival 09-03-2016 Naturens uorden
Prague, One World Human Rights Film Festival 07-03-2016 Naturens uorden
Göteborg International Film Festival 29-01-2016 Naturens uorden
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 25-01-2016 Naturens uorden
Berlin European Film Academy Awards 12-12-2015 Så meget godt i vente
Amsterdam, IDFA 18-11-2015 Naturens uorden
CPH:DOX 06-11-2015 Naturens uorden
Lübeck, Nordische Filmtage 04-11-2015 Cirkusdynastiet
Sao Paulo Int. Film Festival 22-10-2015 Så meget godt i vente
Hamptons Film Festival 08-10-2015 Så meget godt i vente
Reykjavik Film Festival 24-09-2015 Cirkusdynastiet
Bergen International Film festival 23-09-2015 Så meget godt i vente
Malmö Nordisk Panorama 18-09-2015 Så meget godt i vente
Dokufest Prizren 08-08-2015 Så meget godt i vente
Melbourne Film Festival 30-07-2015 Så meget godt i vente
Traverse City Film Festival 28-07-2015 Så meget godt i vente
Giffoni Film Festival 17-07-2015 Cirkusdynastiet
Sheffield Doc/Fest 05-06-2015 Cirkusdynastiet
Sydney Film Festival 03-06-2015 Så meget godt i vente
Docsbarcelona 25-05-2015 Så meget godt i vente
Warszawa, Against Gravity 09-05-2015 Så meget godt i vente
München Documentary Festival 07-05-2015 Cirkusdynastiet
London, UK Green Film Festival 03-05-2015 Så meget godt i vente
Vancouver, DOXA Film and Video Festival 01-05-2015 Så meget godt i vente
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 23-04-2015 Cirkusdynastiet
Beijing International Film Festival 16-04-2015 Så meget godt i vente
Durham, Full Frame 09-04-2015 Så meget godt i vente
Durham, Full Frame 09-04-2015 Cirkusdynastiet
Moscow Week of Nordic Docs 08-04-2015 Cirkusdynastiet
Austin, SXSW Film Festival 13-03-2015 Så meget godt i vente
Thessaloniki Documentary Festival 13-03-2015 Så meget godt i vente
Thessaloniki Documentary Festival 13-03-2015 Cirkusdynastiet
Prague, One World Human Rights Film Festival 02-03-2015 Så meget godt i vente
Tempo Dokumentärfestival 02-03-2015 Cirkusdynastiet
Berlinale 05-02-2015 Så meget godt i vente
Ile de France, FIFE, Environmental Film Festival 03-02-2015 Så meget godt i vente
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 27-01-2015 Så meget godt i vente
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 27-01-2015 Cirkusdynastiet
Göteborg International Film Festival 23-01-2015 Cirkusdynastiet
Amsterdam, IDFA 19-11-2014 Så meget godt i vente
Amsterdam, IDFA 19-11-2014 Cirkusdynastiet
CPH:DOX 06-11-2014 Så meget godt i vente
CPH:DOX 06-11-2014 Cirkusdynastiet
Volda The Norwegian Documentary Festival 21-04-2004 De besatte
Aarhus Filmfestival 22-10-2003 De besatte
Odense Internationale Film Festival 11-08-2003 De besatte
München Documentary Festival 03-05-2003 De besatte
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Tid til fordybelse (17. marts 2015)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412