Jane Marshall Whittaker

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Afvej 2015 Chefkostumier DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Kostumier DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Kostumer DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Chefkostumier DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412