Thomas Holm Deleuran

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Guldkysten 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Afvej 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 B-fotograf Tv-serie
Drengen med guldbukserne 2014 Focus puller U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Alle for én 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Limbo 2011 Focus puller Tv-serie
Wallander 2008 Focus puller Tv-serie
2900 Happiness 2007 Focus puller Tv-serie
Nynne 2006 Fotografassistent Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Focus puller Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Focus puller DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Steadicam-assistent DK/Kort fiktion
Valde & Theo 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Bertolt Brecht - Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen 1998 Focus puller U/Spillefilm
Wolfgang 1997 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Vases or Faces 1994 2. kameraassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412