Nicholas Bluff

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gushegu Exile 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
I blodet 2016 Clapper DK/Spillefilm
Sporskifte 2016 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
The Boy in the Ocean 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Video assist Tv-serie
Comeback 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Video-assistent Tv-serie
I am Here 2014 Kameraassistent DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Adils krig 2014 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
B 2014 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Hyp, mine mænd 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Dronning for en dag 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Hostel 2013 Foto DK/Kort fiktion
Vinderen står alene 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Allez 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412