ACE Producers årgang 31 åben for ansøgninger

Deadline for ansøgning om deltagelse i ACE Producers #31 er den 3. maj 2021.

Hvert år bliver 18 erfarne producere optaget i det anerkendte ACE Network efter de har gennemført ACE's årlige leder-efteruddannelsesprogram.

Interesserede producere bliver i deres ansøgning bedt om at indsende et projekt under udvikling, der egner sig for koproduktion og som er tiltænkt det internationale marked.

Praktisk

Hvornår
Oktober 2021 - april 2022

Hvor
Fire steder i Europa (tba)

Ansøgningsfrist
3. maj 2021

Ansøgning
Skriv til info@ace-producers.com

Mere information
ACE's infomøde 19. april kl. 16

I løbet af det tumultariske år, som branchen og hele verden har været igennem, har ACE Netværket vist sig at være et utroligt værdifuldt "fyrtårn" for sine producere. I disse usikre tider har behovet for at etablere forbindelser, opbygge netværk og lære nye måder at tilpasse sig i en stadigt skiftende audiovisuel branche nemlig vist sig at være vigtigere end nogensinde før.

Programmet

Fire workshops, på fire forskellige lokationer, udgør kernen i efteruddannelsesprogrammet. ACE Producers forbereder i øjeblikket disse workshops til at blive afholdt "on site", men på grund af den nuværende verdenssituation er ACE Producers klar over behovet for at tilpasse sig forskellige former for training, hvis det bliver nødvendigt.

  • 4.-9. oktober 2021: Content Development Workshop
  • 15.-20. november 2021: Financing Strategies Workshop
  • 4.-6. april 2022: Business Prospects Workshop
  • 7.-10. april 2022: ACE Producers Annual Reunion

Hvem kan ansøge

Producere, der:

  • er ejer, partner eller associate i et uafhængigt produktionsselskab
  • har været delegeret producer (dvs. den hovedansvarlige producer) af mindst én biograflanceret spillefilm
  • har et fiktionsprojekt under udvikling, der er designet til at tiltrække international finansiering og distribution - ideelt i form af et første manusudkast eller long treatment
  • er tilgængelig og forpligter sig til at deltage i et udvælgelsesinterview i den første uge i september, samt i alle fire ovennævnte workshops

Ansøgning

Hvis du overvejer at ansøge, skal du skrive til info@ace-producers.com for at fastslå din ansøgningsberettigelse og aftale et møde med ACE's produceransvarlige, Al Williams. 

Læs mere om de enkelte workshops og ansøgningsprocedure på ACE Producers' website.

Ansøgningsfristen er 3. maj 2021.

Bemærk at ACE Producers holder et infomøde for interesserede producere d. 19. april kl. 16.