International pitching-session: Find samarbejdspartnere til din ansøgning

Overvejer du at søge støtte under call'et "Cinemas as Innovation Hubs for Local Communities", men mangler samarbejdspartnere til dit konsortium? Så deltag i vores internationale online pitching-session d. 9. juli.

Fokus i det nye call Cinemas as Innovation Hubs for Local Communities 2020 er:

  • at gentænke biografoplevelsen i kølvandet på coronakrisen med henblik på at skabe innovative kultur-venues, især gennem samarbejde mellem biografer og VOD-platforme
  • udvikling og opbygning af målgrupper og publikum gennem interaktive oplevelser, der tilbyder en bred vifte af kulturelle og lærende aktiviteter

For at kunne søge call'et (deadline 7. august) skal man være et konsortium bestående af mindst 3 partnere fra mindst 3 forskellige EU-lande.

Creative Europe-deskene i 11 lande* arrangerer derfor en online pitching-session for alle interesserede potentielle ansøgere.

Blandt de tilmeldte, vil desken i det pågældende land udvælge et projekt, der skal pitches d. 9. juli. De øvrige tilmeldte kan deltage som observers.

Hvis man fra start blot ønsker at deltage som observer, er det ikke et krav at tilmelde sit eget projekt. Så hvis du overvejer at indgå i et internationalt partnerskab, så tilmeld dig endelig og bliv inspireret!

Tilmelding

Fristen for at tilmelde sit projekt er søndag d. 5. juli.

Deskene udvælger de projekter, der skal pitches, d. 6.-7. juli.

Pitching-sessionen foregår via Zoom torsdag d. 9. juli kl. 10-13.

*De deltagene lande er Belgien, Danmark, Estland, Frankrig, Holland, Italien, Letland, Litauen, Sverige, Tjekkiet og Tyskland.