Research Executive Agency

Har du modtaget støtte fra Creative Europe, vil du måske modtage en mail fra Research Executive Agency (REA) i Bruxelles, hvori de beder dig vende tilbage med oplysninger om ansøgerorganisationen. Det er meget vigtigt, at denne mail besvares (det er ikke spam!), da det ellers vil forlænge udbetalingsprocessen.

OBS: du skal kun gøre dette, hvis du bliver kontaktet af REA, fordi de dokumenter du oprindeligt har uploaded af den ene eller anden grund ikke er tilstrækkelige. Hvis dine dokumenter er tilstrækkelige og valideret skal du ikke foretage dig yderligere.

Når du har søgt Creative Europe om støtte har du fået et PIC nummer for at kunne udfylde ansøgningsskemaet. De oplysninger, du har ført ind i Participant Portal, bliver efterfølgende tjekket og valideret.  Under denne proces kan du blive kontaktet for uddybende oplysninger. Valideringen foregår centralt af et team, som sidder med samtlige af EU’s støtteprogrammer, hvorfor deres henvendelse kan synes standardiseret og vanskelig at navigere ud fra. 

Derfor specificerer vi det her. For organisationer, der har ansøgt Creative Europe gælder følgende:

Et antal dokumenter skal uploades i Participant Portal og det gør man ved 1) at logge ind (de samme login-oplysninger, du tidligere har brugt), 2) ”Modify organisation” og 3) uploader dokumenterne under ”Documents”. Hvis det er uklart, hvordan du betegner det givne dokument, vælger du ”Other”. 

Hvis du har søgt op til 60.000 EUR skal du uploade følgende:

1) Legal Entity Form

2) Bekræftelse af virksomhedsform/organisationsform, som kan være
- Private virksomheder
- Offentlige organisationer
- Non-profit virksomheder

Hvis du har søgt mere end 60.000 EUR skal du yderligere uploade:

3) ”Financial Capacity Form” – denne finder du under det ansøgte call’s side på Europa-Kommissionens hjemmeside

4) Årsrapporter, et eller flere år tilbage. Dette specificeres i forhold til den givne virksomhed under ”How to apply” under det specifikke call på Europa-Kommissionens hjemmesiden

5) Der kan efterspørges yderligere dokumenter – tjek altid ”How to apply” under det specifikke call.

Kontakt

Help Desk, Europa-Kommissionen
(ved tekniske problemer)
Email: eacea-helpdesk@ec.europa.eu

Telefon: +32 2 299 0705