Internationale kurser med ansøgningsfrist i september

I løbet af september er der frist for tilmelding til EAVE Puentes, Cartoon Springboard, La Fémis – Archidoc, Digital Production Challenge, M&ID – marketing & International Distribution, EAVE Producers Workshop og Screen4All Campus.

EAVE Puentes

For syvende gang arrangerer EAVE Puentes – Europe / Latin America Co-Production Workshop. Kurset henvender sig til producenter med international erfaring, som har et spillefilmsprojekt i udvikling, der egner sig til koproduktion med de latinamerikanske lande.

Ansøgningsfrist: 7. september 2015

Læs mere om EAVE Puentes.

Tag på kursus

Hvorfor?

  • Udvide sit internationale netværk
  • Redskaber til at komme videre med sit projekt
  • Mulighed for at pitche sit projekt
  • Kvalificerede eksperter og undervisere
  • Gode inputs og ny inspiration

Hvordan ansøger man?

  • Hold øje med deadlines her på sitet og Facebook
  • Send materiale og ansøgning afsted
  • Giv gerne feedback til os på Creative Europe Desk Denmark

Hvad koster det?

  • Priserne varierer, men ligger omkring 2.000-10.000 kroner inkl. ophold og forplejning
  • Mulighed for at søge om støtte til at få dækket nogle af omkostningerne


Legater

 


Cartoon Springboard

Cartoon Springboard er en ny pitch-event, hvor unge animationstalenter fra europæiske filmskoler får mulighed for at pitche sine projekter for et ekspertpanel. Formålet med kurset er, at styrke de nye talenters overgang fra uddannelse til det professionelle europæiske marked.

Ansøgningsfrist: 7. september 2015

Læs mere om Cartoon Springboard.


Archidoc 2015/16

Den franske filmskole La Fémis' workshop Archidoc 2015/16 henvender sig til europæiske instruktører, som arbejder med dokumentarprojekter, der er baserede på arkivmateriale. Formålet med kurset er at hjælpe dokumentarfilmskaberne med at finjustere og videreudvikle deres dokumentarprojekter, at opbygge et internationalt netværk og bidrage til, at filmprojekterne når et internationalt publikum.

Ansøgningsfrist: 7. september 2015

Læs mere om Archidoc 2015/16.


Digital Production Challenge

Digital Production Challenge henvender sig primært til producere, line producere, produktionsledere, produktions- og postproduktionskoordinatorer, men er også åbent for instruktører og andre filmprofessionelle, som ønsker at styrke deres forståelse for nye digitale (post-)produktionsprocesser.

Formålet med kurset er at give deltagerne en praktisk indføring i de forskellige arbejdsgange i produktions- og postproduktionsprocesserne, så deltagerne får overblik over opgave- og ansvarsfordelingen i hele produktionskæden og evnen til at vurdere og vælge de mest kreative og økonomisk egnede løsninger for deres egne projekter. Kurset kommer også omkring udfordringer ved digital distribution og arkivering.

Ansøgningsfrist: 15. september 2015

Læs mere om Digital Production Challenge.


M&ID – Marketing & International Distribution

Kurset arrangeres af Media School og henvender sig primært til producenter, distributører og andre med erfaring inden for produktion, distribution, markedsføring, indkøb, salg eller fremvisning af spillefilm.

Formålet er at give deltagerne indsigt i nye markedstrends, internationale distributions- og salgsstrategier, redskaber til at identificere og analysere relevante publikumssegmenter og nichemarkeder med henblik på at optimere synligheden af projekter og maksimere indtjeningen på tværs af platforme og markeder.

Ansøgningsfrist: 18. september 2015

Læs mere om M&ID – Marketing & International Distribution.


Eave Producers Workshop 2016

Kurset henvender sig til erfarne producere, både inden for fiktion og dokumentargenren, som allerede arbejder i film- og tv-branchen, men som ønsker at styrke sin viden og erfaring med europæisk koproduktion. Kursusdeltagerne får desuden mulighed for at blive en del af EAVE netværket, et bredt producentnetværk, som består af nuværende og tidligere kursusdeltagere.

Ansøgningsfrist: 18. september

Læs mere om EAVE Producers Workshop.


Screen4All Campus

Med afsæt i den digitale udvikling giver kurset deltagerne dybdegående indsigt i og konkrete praktiske redskaber til at udnytte de nyeste teknologiske innovationer, nye finansieringsmetoder, distributionskanaler og sociale netværk.

Kurset henvender sig til manuskriptforfattere, instruktører, producenter, (post-)produktionsledere, New Media managers etc., men ansøgere med et relevant igangværende projekt prioriteres.

Ny ansøgningsfrist: 25. september 2015

Læs mere om Screen4All Campus.

Training logo 2015