Kommende film og spil

Birthday girl / 4. april

Foto fra Birthday Girl

Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde med på et krydstogt i Caribien for at fejre Cilles 18-års fødselsdag. Forventningerne er skyhøje, og de har store planer for dagene ombord på krydstogtskibet. Men allerede første nat forvandles deres drømmeferie til et mareridt, da Cille bliver fundet, udsat for et overgreb. Chokeret indser Nanna, at hun selv må agere for at sikre, at retfærdigheden sker fyldest.

Instruktør Michael Noer
Manuskript Michael Noer, Jesper Fink
Medvirkende Trine Dyrholm, Flora Ofelia Hoffmann Lindahl, Herman Tømmeraas, Maja Ida Thiele
Producer Matilda Appelin, René Ezra
Producent Nordisk Film 

For evigt / 18. april

Still fra Ulaa Salims 'For evigt'

'For evigt' udspiller sig i nær fremtid. Et voldsomt jordskælv forårsager en mystisk sprække på bunden af Atlanterhavet. Fænomenet accelererer de globale klimaforandringer og er en mulig trussel mod menneskeheden. Langt derfra, et sted i Danmark, slår det gnister mellem unge Elias og Anita. De forelsker sig, men efter noget tid går forholdet i stykker. En årrække senere tildeles den voksne Elias en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk, der skal lukke sprækken på bunden af havet. Da han tilfældigt møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv, han valgte fra, og han må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne?

Instruktør Ulaa Salim
Manuskript Ulaa Salim
Medvirkende Simon Sears, Nanna Øland Fabricius, Halddóra Geirharosdottir, Magnus Krepper
Producer Daniel Mühlendorph
Producent Hyæne Film 
Distributør Nordisk Film Distribution 

Fuld af kærlighed / 23. maj

Still fra 'Fuld af kærlighed' instrueret af Christina Rosendahl

En tilsyneladende lykkelig og perfekt middelklassefamilie er på randen af opløsning på grund af farens eskalerende alkoholforbrug. Efter flere år med svigt og brudte løfter siger kone og børn endelig fra og kræver, han går i behandling for sit misbrug. Faren indvilger og kommer tilbage som et helt nyt menneske: glad, håbefuld og forandret. Men nu begynder en anden slags prøvelser. Hele familien må tage deres forhold til hinanden op til revision. De kastes ud i en kamp for at genfinde kærligheden og tilliden til hinanden og må snart erkende, at de sande problemer nok ligger dybere begravet end flaskerne i haven.

Instruktør Christina Rosendahl
Manus Christina Rosendahl
Medvirkende Stine Stengade, Lars Ranthe, Viilbjørk Malling Agger
Producer Jonas Frederiksen
Producent Nimbus Film

The End / 5. september