The Metaphysics of the Elements

25 min.DK/Experimental

A poetic meditation over the elements air, water, earth, fire which form the background for the world we experience actively and figuratively, but the background determines our feelings beforehand - there is 'passion' underneath the action. The film consists of glimpses of the world's elementary back-cloths, the simple system of physical states that to man associates the concept of 'world' with the value 'beauty'.
Basic information Credits Festivals & awards
Original title Elementernes metafysik
Danish title Elementernes metafysik
Director Steen Møller Rasmussen, Per Aage Brandt
Screenplay Per Aage Brandt, Steen Møller Rasmussen
Director of Photography Per Aage Brandt, Steen Møller Rasmussen
Editor Jesper Fabricius
Sound Vagn Petersen, Michael Hughson
Composer Per Aage Brandt
Production country Denmark
Production company Det Danske Filmværksted


Production company Det Danske Filmværksted


Direction Steen Møller Rasmussen
Direction Per Aage Brandt


Script Per Aage Brandt
Script Steen Møller Rasmussen


Cinematography Per Aage Brandt
Cinematography Steen Møller Rasmussen


Editing Jesper Fabricius


Music Per Aage Brandt


Sound Vagn Petersen
Sound Michael Hughson

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.