Antboy får ny app

APP. Til at fordrive ventetiden, indtil efterfølgeren i Antboy-serien får premiere den 25. december, kan børn og barnlige sjæle nu opleve Antboy i en ny app. App'en indeholder både materiale om den kommende film og spil med Antboy-karaktererne.

Den 25. december er der premiere på "Antboy – Den Røde Furies hævn" – efterfølgeren til superheltefilmen "Antboy". Det kendte Antboy-univers handler om Pelle, en helt almindelig dreng, der pludselig får superheltekræfter. Filmen er instrueret af Ask Hasselbalch, med Oscar Dietz i rollen som Antboy.

App'en danner rammen for nogle små spil, hvor man skal styre Antboy og hans venner gennem vanskelige udfordringer og kæmpe mod superskurke. App'en udvides løbende med nye opdateringer, og byder også på informationer til filmens fans, eksklusivt bagom-materiale, sjove karakterbeskrivelser og læseeksemplarer fra de populære Antboy bøger af Kenneth Bøgh Andersen.

"Med app'en er der nu en samlet platform for Antboy-universet, altså både film og bøger. Nu kan nye og gamle fans altså følge med i, hvad der sker på Antboy-fronten i den nye app", fortalte producer Lea Løbger fra Nimbus Film i forbindelse med lanceringen.

Antboy app'en kan downloades gratis i App Store og Google Play til iOS og Android platforme.


Den nye Antboy app bliver her testet af instruktøren Ask Hasselbalch og hovedrolleindehaveren Oscar Dietz.

 

Den første Antboy-film fik flere end 175.000 danskere i biografen og blev rost af anmelderne. Siden er den blevet solgt til 35 lande, blandt andet USA, hvor filmens trailer fik førstepladsen på den amerikanske iTunes chart.

Filmen og app'en er støttet af Det Danske Filminstitut.