Premiere på I blodet

PREMIERE. Rasmus Heisterberg debuterer som instruktør med "I blodet", hvor han genbesøger ungdomslivets følelser og svære valg. Filmen har dansk premiere torsdag den 15. september.

Verdenspremieren på Rasmus Heisterbergs debutspillefilm fandt sted i søndags på Toronto International Film Festival, og fra torsdag den 15. september kan vi se med i biograferne herhjemme.

Heisterberg har i årevis skrevet manuskripter til en lang række film-succeser såsom den Oscar-nominerede "Mænd der hader kvinder", "En kongelig affære" og "Fasandræberne", ofte sammen med Nikolaj Arcel, men med "I blodet" har den erfarne manuskriptforfatter sat sig selv i instruktørstolen.

Heisterberg fortæller i et engelsksproget interview med Dan Jolin blandt andet om filmens tilblivelse, sit lange samarbejde med Nicolaj Arcel og om at tage beslutninger: Life's Sweet Summer  

"I blodet" er i skrivende stund ikke blevet anmeldt i dagbladene, men filmmagasinet EKKOs anmelder Jesper Bo Petersen, giver filmen fem stjerner og kalder den "et gribende eksistentielt drama om den svære overgang fra udødelig ung mand til ansvarsfuld voksen". 

Trailer