enda

Rasmus Heisterberg

(1974 – )

Manuskriptforfatter, instruktør. Født 12/12 1974. Uddannet fra Den Danske Filmskoles manuskriptlinje i 2001.


Har haft et fast manuskriptsamarbejde med instruktør Nikolaj Arcel, bl.a. med "Kongekabale" (2004), "De fortabte sjæles ø" (2007), "Mænd der hader kvinder" (2009), "Sandheden om mænd" (2010), og "En kongelig affære" (2012), der vandt to sølvbjørne i Berlin (bl.a. bedste manuskript), en Golden Globe og en Oscar-nominering.


"I blodet" (2016) er Rasmus Heisterbergs debut som instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Konsulent DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Borg 2017 Manuskonsulent U/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
I blodet 2016 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Et civiliseret land 2014 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Fasandræberne 2014 Manuskript DK/Spillefilm
Blodets bånd 2013 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Nordvest 2013 Manuskript DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Manusforfatter DK/Spillefilm
Sort hvid dreng 2012 Manusforfatter DK/Dokumentarfilm
Brainy 2011 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Testamentet 2011 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Manusforfatter DK/Spillefilm
Flugten 2009 Manus DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Manusforfatter U/Spillefilm
Megaheavy 2009 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Manuskript DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Manuskript DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Manus DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Medforfatter DK/Spillefilm
Fighter 2007 Medforfatter DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Manus DK/Spillefilm
Skyggen af tvivl 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Kongekabale 2004 Manus DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Manus DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Manus Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Manus Tv-serie
Flee Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Transilvania International Film Festival 2017-06-02 I blodet
Kristiansand International Children's Film Festival 2017-04-25 I blodet
Hong Kong International Film Festival 2017-04-11 I blodet
Santa Barbara Int. Film Festival 2017-02-01 I blodet
Göteborg International Film Festival 2017-01-27 I blodet
Thessaloniki International Film Festival 2016-11-04 I blodet
Lithuania Scanorama Film Forum 2016-11-03 I blodet
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 I blodet
Sao Paulo Int. Film Festival 2016-10-20 I blodet
Warsaw International Film Festival 2016-10-09 I blodet
Hamburg FilmFest GmbH 2016-09-29 I blodet
Toronto International Film Festival 2016-09-08 I blodet
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2016-08-20 I blodet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.