Premiere på Mesteren

PREMIERE. Charlotte Sielings film "Mesteren" kan ses i landets biografer fra den 2. marts. Far-søn-dramaet, der udspiller sig mellem den excentriske og succesrige kunstner Simon og hans søn, har Søren Malling og Jakob Oftebro i de bærende roller. 

Simon er kongen af den danske kunstscene – excentrisk, succesfuld, velhavende med en smuk kone og en ung elskerinde. Livet er smukt, lige indtil den dag hans ukendte søn Casper dukker op og tager al opmærksomheden. Det viser sig nemlig, at Casper er den verdensberømte graffiti-kunstner "The Ghost". Det provokerer og udfordrer Simon, og far-søn-forholdet sættes på en alvorlig prøve. Stik mod forventning nærmer de to sig dog langsomt hinanden, men spørgsmålet er, om blodets bånd er nok? For Simon har egentlig ikke behov for at være far, og Casper vil mere end blot lære sin far at kende. 

På rollelisten ses også norske Ane Dahl Torp sammen med Sus Wilkins og Søren Pilmark. Charlotte Sieling har selv skrevet manuskript til "Mesteren", og Lars Bredo Rahbek producerer for Nimbus Film med produktionsstøtte på 8 mio. kr. fra Det Danske Filminstitut gennem konsulentordningen ved Steen Bille.

Filmen distribueres af SF Film og har premiere den 2. marts 2017. 

"Mesteren" var udtaget til hovedkonkurrencen på Göteborg Filmfestival i januar. Læs Wendy Mitchells engelske interview med Charlotte Sieling i den anledning. 

Trailer på "Mesteren"

mesterenposteren