Se film på online CPH:DOX

CPH:DOX. Åbningsfilmen 'Kampen om Grønland' skød den store dokumentarfilmfestival i gang 17. marts. Frem til 5. april kan publikum se den og mange flere film samt deltage i paneldebatter i festivalens onlineversion.

Opdateret 23. marts 2020

CPH:DOX udkommer, i lyset af coronavirus, i en online version, hvor publikum stadig kan se masser af film og følge med i paneldebatter. 

Se film

Filmene vises i en virtuel biograf, hvor publikum kan købe billetter til lukkede filmvisninger. Hjemmebiografen er åben i hele den planlagte festivalperiode fra 18. til 5. april. Billetter til visningerne koster 45 kr. og kan ses af alle, der er bosat i Danmark.

Se festivalens onlineprogram.

Deltag i onlinedebatter

Festivalens onlineversion kalder også til samtaler og debatter om tidens vigtigste spørgsmål. 

Programmet rummer 15 digitale debatter, der går i dybden med emner som stofmisbrug blandt unge, kampen for selvstændighed i Grønland, krænkelser på nettet og kunstig intelligens. 

Både danske og internationale eksperter og meningsdannere er indkaldt til at tage del i debatterne, der har højdepunkter som Edward Snowden i samtale med DR’s viden- og techredaktør Henrik Moltke, forfatter Leif Davidsen og den danske rapper og sangskriver Raske Penge.

Alle debatter er gratis, og hver dag kl. 16 og 20 kan publikum deltage i dagens live-debatter og stille spørgsmål til panelerne. Debatterne vi efterfølgende blive gjort tilgængelige for alle, der har købt billet til en film.  

Læs mere på cphdox.dk.

Tags: CPH:DOX 2020