Ungdomsserien 'Puls' vender tilbage på TV 2

WEBSERIE. Den 6. december er der premiere på anden sæson af TV 2’s ungdomsserie ’Puls’. Anden sæson består af ni afsnit, der alle er instrueret af Mette Føns.

I ungdomsserien 'Puls' følger vi en gruppe venner, der alle gemmer på en hemmelighed. Forhold slutter, søskende svigtes, og venskaber går i stykker, når alle pludselig har noget på hinanden, og sandhederne ser dagens lys.

”'Puls' handler overordnet om hemmeligheder og om at turde være den, man er – trods vores evige higen efter at ville tilhøre gruppen og passe ind i de kodekser, den end måtte diktere. Vi har syv hovedkarakterer, som gennemgår hver sin rejse. En rejse, der indeholder tematikker og store udfordringer i det at være menneske. Og alle har hemmeligheder, alle træder ved siden af, alle konfronteres og står nøgne og sårbare,” fortæller instruktør Mette Føns om serien.

Serien er skrevet af Tomas Lagermand Lundme, Mette Føns og Christian Gamst Miller-Harris og produceret af Maria Stevnbak Westergren for Toolbox Film i samarbejde med TV 2 og med støtte fra Det Danske Filminstitut.

'Puls' er en ungdomsserie i to sæsoner. Sæson ét består af ni afsnit á 14-15 minutter.

Hele første sæson kan ses på TV 2 Play, mens anden sæson får premiere på streamingtjenesten den 6. december – tre afsnit af gangen.

OPDATERET DEN 25. NOVEMBER.