enda

Film 2

Jesper Ravn, Danmark, 2010

6 min.DK/Dokumentarfilm

Filminstruktøren Jesper Ravn stiftede for første gang bekendtskab med digteren Christel Wiinblad i et tv-show. I stedet for at tale om sig selv, brugte hun showet til at promovere sin skizofrene bror Jannick Wiinblads band Mother Sparrow. Før dette havde hun brugt et år på at kontakte diverse pladeselskaber i forsøget på at skaffe broderen en pladekontrakt, der ville hjælpe til med at distrahere ham fra de selvmordstanker han havde.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Film 2
Dansk titel Film 2
Andre titler Fieldsarkivet / Dagens digter
Instruktør Jesper Ravn
Manuskript Jesper Ravn
Producer Annika Lund Jensen
Fotograf Niels A. Hansen
Scenograf Niels Sejer
Medvirkende Christel Wiinblad
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Beofilm, Filmværkstedet / DFI
Comment Jesper Ravn inviterede Christel Wiinblad til en filmoptagelse, hvor hun skulle læse op af sine digte. Optagelserne foregik i ét take på en enkelt 16mm filmrulle.

Selskaber

Produktionsselskab Beofilm, Filmværkstedet / DFI

Instruktion

Instruktion Jesper Ravn

Manus

Manus Jesper Ravn

Produktion

Producer Annika Lund Jensen

Foto

Foto Niels A. Hansen

Produktionsdesign

Produktionsdesign Niels Sejer

Medvirkende

Medvirkende Christel Wiinblad

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.