enda

Niels Sejer

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dobbeltspil 2018 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flatliners 2017 Scenograf U/Spillefilm
Kollektivet 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
1864 2014 Scenograf Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Scenograf DK/Spillefilm
Dead Man Down 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Scenograf Tv-serie
The house inside her 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Visual concept DK/Dokumentarfilm
Han skal dog dø 2010 Produktionsdesign DK/Eksperimentalfilm
Film 2 2010 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Limbo 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Scenograf DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Scenograf Tv-serie
Wallander - det næste skridt 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kinamand 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Nynne 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Produktionsdesign Tv-serie
Den 5. kvinde 2002 Produktionsdesign Tv-serie
Grev Axel 2001 Produktionsdesign, Scenograf DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Scenograf DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Scenograf DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Scenograf DK/Spillefilm

Som Niels Sejer Pedersen

Title År Funktion Category
Max 2000 Scenografkonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.