enda

Beofilm

Beofilm blev etableret i 2002 af Morten Revsgaard Frederiksen og Peter Hyldahl. Selskabet har til huse på Wildersgade 32 i København. Se mere på www.beofilm.dk.
Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Visitor 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Needle Boy 2016 Production company DK/Spillefilm
Bag døren 2015 Production company U/Dokumentarfilm
Steppeulven 2014 Production company DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Production company DK/Spillefilm
B 2014 Production company DK/Kort fiktion
Det andet liv 2014 Production company DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Production company DK/Dokumentarfilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Production company DK/Kort fiktion
Dual 2013 Production company U/Spillefilm
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Production company DK/Dokumentarfilm
Fjorten år og to nætter 2011 Production company DK/Kort fiktion
Turning 2011 Production company DK/Dokumentarfilm
En bedemands bekendelser 2011 Production company DK/Kort fiktion
Bellum 2010 Production company DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Production company DK/Kort fiktion
Han skal dog dø 2010 Production company DK/Eksperimentalfilm
Kys min bror 2010 Production company DK/Kort fiktion
Film 2 2010 Production company DK/Dokumentarfilm
Megaheavy 2009 Production company DK/Kort fiktion
Andre mennesker 2009 Production company DK/Kort fiktion
The Yellow Jersey - Leths Second Unit optagelser 2008 Production company DK/Dokumentarfilm
Mesopotamia 2008 Production company DK/Kort fiktion
Mina 2008 Production company DK/Kort fiktion
Fiktion 2008 Production company DK/Dokumentarfilm
Nowhere Man 2008 Production company DK/Kort fiktion
Blændet af solen 2008 Production company DK/Kort fiktion
En fløjtespiller fortæller - om fem fjender 2008 Production company DK/Dokumentarfilm
Bag lukkede døre 2008 Production company DK/Kort fiktion
D+R 2007 Production company DK/Kort fiktion
Nice To Meet You 2007 Production company DK/Dokumentarfilm
500 stenkastende autonome voldspsykopater fra helvede 2006 Production company DK/Dokumentarfilm
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Production company DK/Kort fiktion
Carls engle 2006 Production company DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Special Mention 2013 Camden Int. Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Grand Prix 2013 Trento Int. Film festival of Mountains 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Honorable Mention 2010 Stockholm International Film Festival 2010 Megaheavy
Grand Prix 2010 Odense Internationale Film Festival 2010 Megaheavy
Bedste børne- og ungdomsfilm 2010 Odense Internationale Film Festival 2010 Megaheavy
Special Mention 2010 Edinburgh International Film Festival 2010 Megaheavy
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.