enda

hertug af Edinburgh Prins Philip

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politikens filmjournal 183 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 140 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 148 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 129 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 128 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 160 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 167 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 138 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 145 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 118 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 116 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 114 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 112 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 018 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.