enda

Kong Gustav VI Adolf af Sverige

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politikens filmjournal 176 1953 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 145 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 135 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 168 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 065 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Fodboldlandskampen Sverige-Danmark 1948 1948 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.