enda

Aage Aaberge

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charter 2020 Co-producer (Norge) U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Producer U/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Strings 2004 Co-producer (Norge) DK/Spillefilm
The Sunset boys 1995 Producer U/Spillefilm
Arne Treholt - en skæbne 1993 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Herfra til Tøyen Produktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.