enda

Adam Fischer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Før frosten 2019 Karl (Nyholm) DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Ansat Tv-serie
Den danske pige 2015 Boheme-ven U/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Mand i lufthavnen Tv-serie
Sommeren '92 2015 Torben Frank DK/Spillefilm
Backgammon 2014 Ung spiller DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.