enda

Adam Michael Jandrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
False Confessions 2018 Fotograf (supplerende optagelser) DK/Dokumentarfilm
37 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Satankulten på Anholt 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Fotograf Tv-serie
Me, myself & Martin Laursen 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Foto DK/Kort fiktion
Krysters kartel 2009 Foto Tv-serie
Se min kjole 2009 Belyser DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Belyser, B-fotograf Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Crazy breakdancer på Strøget 2008 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Kandidaten 2008 Belyser DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 2. fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Matador minder 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Buoy 2005 Foto DK/Kort fiktion
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Veninder 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Belyser U/Spillefilm
Nynne 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Belyser DK/Spillefilm
Haletudsen 2004 Lys DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Lysassistent DK/Spillefilm
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.