enda

Adam Philp

(1970 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
False Confessions 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Krigsfotografen 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 A-fotograf DK/Spillefilm
Lyrikporten – 28 danske digtere 2016 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sundays 2014 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Krigskampagnen 2013 Fotograf, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En god død 2013 Fotografkonsulent DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Arkitektur i live 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Visual concept, A-fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Præsidenten 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det erotiske menneske 2010 Fotograf, Stillfotograf DK/Spillefilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 B-fotograf Tv-dokumentar
Armadillo 2010 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Musen 2009 Foto DK/Kort fiktion
Cairo skrald 2009 Grading-konsulent DK/Dokumentarfilm
Defamation 2009 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Foto, Fotograf, 2. unit Tv-serie
Comeback 2008 Stillfotograf, Fotograf DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Cheffotograf (studieoptagelser) DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Out 2006 Foto DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Foto DK/Spillefilm
I Danmark er jeg født 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Uden ord 2003 Foto DK/Kort fiktion
De fem benspænd 2003 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Sidste weekend 2001 Foto DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Foto DK/Kort fiktion
Mellemtiden 2001 Foto DK/Kort fiktion
Stenfolket 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Nana 1999 Foto DK/Kort fiktion
Den magiske gletsjer 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Optimisten 1997 Foto DK/Kort fiktion
Canst thou, O cruel! 1997 Foto DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.