enda

Adriana Filipczuk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Delfinen 2017 Location manager DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Tolk DK/Spillefilm
Dark Samurai 2014 Producer, Produktionsleder DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Assisterende producer DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Associate producer DK/Kort fiktion
1/2 revolution 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.