enda

Aksel Hennie

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Congo 2018 Medvirkende, Executive producer U/Spillefilm
Pionér 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Headhunterne 2011 Roger Brown U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Max Manus U/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 Ariel U/Spillefilm
Uno 2004 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Trygve U/Spillefilm
Buddy 2003 Geir U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.